Hakkımızda

     Firmamız 1953 yılında kurulmuş olup boya, hırdavat, motor, makine vb.. ürünler üzerine hizmet vermekteydi. Geçen süre içerisinde   ticari gelişmeler ışığında torunları  yeni bir yapılanmayla Kutlu İç ve Dış Ticaret Nakliyat Turizm İnşaat Ltd. Şti. olarak devam etmektedirler.
    Bünyemizde Rusya, Gürcistan, Azerbeycan'a ihracatımız devam etmektedir. Hedefimiz İran, Irak gibi Orda Doğu ülkeleriyle de çalışmayı planlamaktadır.
    İhracat konusunda firmalara danışmanlık, pazarlama, satış hizmetleri sunmaktayız.


Vizyonumuz

    Toplam kalite yönetimi felsefesi ile müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılamak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve ülkemizin öncü firmaları arasında yer almaktır.

Misyonumuz
    Kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edebilir kalitede, en az maliyetle en fazla ve satılabilir üretim yapan, yenilik ve gelişmelere açık, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir firma olmaktır.

Kalite Politikası
    Bütün faaliyetlerimizi müşterilerimizin memnuniyeti için yoğunlaştırmak, müşterilerimize sağladığımız ürünlerin ve hizmetlerin kalitesini sürekli olarak geliştirmek ve böylece müşterilerimizin beklentilerini karşılamak, uluslararası mevzuat ve standartlara uygun ürün üretmek, personelimizin sürekli eğitim ve bilinçlendirilmesini sağlayarak ekip halinde çalışmak ve kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek.

ADRES: Kemerkaya mah. Gazipaşa cad. Razı Aksu İşhanı Kat:4 No:26  TRABZON/TÜRKİYE 
TELEFON:  +90 462 321 02 82        FAKS:  +90 462 321 02 82      E-MAIL:  
info@kutluexport.com  



ENGLISH